En regning utflykt.

Godkväll.
 
Nyss hemkommen efter veckans hundkurs med Chezter, och det blev minst sagt en skällig en. Har fått order om att helt ignorera hans ovana att skälla på andra hundar och bara belöna då han slutat istället och innan det blir bättre så blir det värre. Kaos och helt omöjligt känns det just nu, men fick ändå beröm av kursläraren så jag hoppas på framsteg med den lille killen.
 
Vår utflykt som vi planerade imorses blev inte alls så mysig som vi hoppats på eftersom vädret inte var på vår sida alls. Det regnade och blåste om vartannat , men vi åkte iallafall eftersom Ebba hade sett fram emot utflykten.
Vi hann i vilket fall med att fika och bli halft attackerade av väldigt tama änder, haha jag tog det med ro men mamma med sin fågelfobi sprang i halv panik runt på gräsmattan och jag fick mig ett gott skratt.
Till nästa utflykt önskar vi oss värme och solsken, för 12 grader varmt och blåst känns inte riktigt helt okej i Juli månad...
 
 
 
 
 

Kommentarer
michaela ♥

hahaha. förstår din mamma! jag hade också flytt..tycker det är sjukt obehagligt med närgångna fåglar!
hur söt är inte glad-hugo i sin regnutstyrsel då!

Svar: Haha men jag dog lite lätt av skratt alltså, hon skrek "Ta bort dom då Emmelie, göööör något" Barnen o jag bara skrattade. Haha, . Ja han en riktig goding ibland ;)
Emmelie

2013-07-02 20:42:55
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Evelina

Väldigt fina kort du tar syssling! Kul att läsa din blogg! :)

Svar: Tack kära du! Kom o umgås så får du med synas på bilderna :)
Emmelie

2013-07-02 22:33:55
URL: http://ourwedding.blogg.se
Viola

Helt galet att det är så kallt i Juli, vad är sommaren? Min man Jonas sa idag att han får ta en fleese under sommarjackan när han cyklar till jobbet imorg. Jag vill ha ljumna kvällar när man kan sitta ute ned tända ljus och mysa. Har dock inte tappat hoppet... Det måste ju komma...eller! Kanske fortsättningen på Juli blir kalas och även aug? ;-) Man får annars göra som ni är duktiga på... Trotsa vädret! Kram

Svar: Jag hoppas att riktiga sommaren och strandvädret kommer till helgen. För det är väldigt motigt allting när man ska ut i regn och frysa. Men hellre att va ute i regnet än en heldag inomhus, för herregud vad de bråkas då!
Emmelie

2013-07-02 22:47:59


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0