Med start klockan 05...

Ny vecka och den startade strax efter klockan fem, inte konstigt att man är helt slutkörd när barnen väl somnat om kvällarna. Att man då inte  alltid orkar ta tag i allt som man borde göra så som disk, tvätt och plockning av alla leksaker. Igår började vi lite smått rensa på Ebbas rum inför flytten, vad ska sparas, vad ska slängas och vad ska säljas? Helt otroligt så mycket skit man samlar på sig alltså.
 
Sedan blev vi upphämtade av min pappa och åkte ut på landet ett par timmar. Ebba hängde i växthuset och var imponerad över hur allt hade växt och ville nog gärna plocka lite av varje där inne. Vi matade fiskarna i dammen och sedan blev det ett ständigt jagande på Hugo som gång på gång ville ner dit och blev fullkomligt vansinig när han insåg han inte fick stå där själv vid kanten och leka :)
Precis innan vi åkte hem så stannade vi dessutom och metade vid sjön lite, i ren tur så fick Hugo sin allra först fisk! Överlycklig och satt då stilla för sekunden, haha annars kan jag säga att det lär dröja innan jag tar med mig en 1,5åring till klippor för att fiska, den ungen vet inte vad sitta still är nämligen. Men en mysig dag, skönt att komma hemmifrån lite.
 
Tack för er som lämnar avtryck, mysigt att kika in och mötas av era ord - fortsätt så <3
 
 
 
 

Kommentarer
sofie

haha här har vi en till snart 1 åring som inte sitter still långa stunder! så mysigt din pappa verkar bo och perfekt att komma hemifrån och ut i naturen ibland!

2013-07-15 15:50:23
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0