Värt ett försök.

Var iväg på visningen idag, kollade klockan och undrade varför inga kom? Jag hade nämligen kommit på helt rätt tid, problemet var bara att jag var två dagar för tidig! Så typiskt mig att missa något sådant, nåväl hellre två dagar för tidig än två dagar för sen.
 
Är en jobbig period här hemma nu. Det bråkas och lyssnas inte alls och jag är helt otroligt trött på att tjata och skälla. Sedan Ebba fick sommarlov och Johan har haft lite semesterdagar så har det blivit värre med bråken. Jag antar att Ebba känner av de där med ruckade rutiner och att beteendet kan bero lite på det i kombination med att hon kanske är i en tuff ålder på 4,5år.
Men nu har vi försökt med något nytt här hemma. Jag vet inte om det är pedagogiskt rätt men jag tänker pröva att ha detta lilla "kontrakt" på kylen.
Belönar rätt beteende och  hon uppmuntras att sköta sig. Ger det en chans och hoppas på att få slippa den dystra stämmningen som kommer och går här hemma nu.
De har hängt i två dagar nu och jag upplever faktiskt en liten förbättring...
 
 

Kommentarer
Jennie & FrökenFlis

tycker det verkar vara en bra metod de där, hoppas den funkar :)

Jag bor i Vara, så jag har inte så långt till Jordgubbens jag ;) Jaså bor du i Alingsås, där är vi jätteofta! :)

kramkram

Svar: Ja de hoppas jag med, man blir så less på att tjata o skälla hela dagarna :( Jasså där ser man, haha världen är liten :D
Emmelie

2013-07-01 22:33:58
URL: http://jenniesays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0