Yes!!

Efermiddagen spenderades vid stranden, precis som de tidigare dagarna.
Telefonen ringde från ett nummer som verkade lite bekant och jag svarade.
Mannen presenterade sig som en som jobbade som Alingsåshem och berättade att vi står först i kön till radhuslägenheten vi kollade på och kommer få skriva kontrakt!
Jag är så otroligt glad, det blir en nystart för oss alla där uppe. Hela lägenheten ska total renoveras och därför blir inflyttningen inte förens första oktober men detta är så värt väntan. Tänk er att få välja rubbet nytt själv? Golv, tapeter, köksluckor bänkskivor mm.
Vi kommer slippa mögel och elak hyresvärd framöver med andra ord. Längre bort från stan, javisst men det går bussar två gånger i timman om man inte vill gå i alla backar.
 
Så ikväll ska vi fira, frågan är bara hur?
 
 
 

Kommentarer
nlie

Stort grattis till radhuset, hoppas ni ska trivas!!!

Svar: Tack så mycket :) Det känns himla nervöst och lite sorgligt att lämna detta stället. Jag trivs med läget som bara den, de är bara det att hyresvärden är ett riktigt stolpskott :(
Emmelie

2013-07-08 20:56:18
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com
sofie

Men gud så kul och så skönt att ni äntligen flyttar från er lägenhet och hyresvärd, stort grattis!!

2013-07-09 22:14:49
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Anna

Grattis till nya hemmet! Läget är ju viktigt, men inte viktigare än familjens hälsa. Hyresvärden ni har nu verkar ju inte riktigt klok. Håller tummarna för att ni får det superbra på nya stället!

Svar: Jag vet, hälsan går först! Men det känns ändå lite sorgligt att detta inte kommer vara vårt längre. Men detta blir bra, vi får nytt, fräscht och en nystart =)
Emmelie

2013-07-09 22:27:23
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0