En "liten" pool.

 
Igår bad jag Johan cykla iväg och köpa en liten pool till barnen så dom skulle ha något och plaska i. Hem kommer han med denna stora piratpool! Vad är det med killar egentligen? En liten bad jag om och han kommer hem med en som rymmer hela familjen. Barnen är självklart överlyckliga men jag tror att vår hyresvärd kommer ha åsikter om poolen bara för att jäklas, även fast den står på ett ställe där ingen är utan vi. Vi får helt enkelt se om den får lov att stå kvar, annars vet jag några som kommer bli besvikna.
 
Självklart hoppas vi på badväder idag, igår han det bara bli lite plask i det iskalla vattnet, idag är den mycket mera fylld och dessutom med lite varmvatten också.
Dags för frukost och mer kaffe, första bråket mellan barnen är redan igång. När tusan ska dom komma överens?!

Kommentarer
michaela ♥

tror absolut det blir badväder idag. vi ska plaska ute i trädgården hos mormor och morfar :) håller det fina vädret i sig nästa vecka så bokar vi in en dejt. går bussarna till närheten av nolhaga? eller måste man gå långt?

Svar: Skönt! Ja solen skiner här nu med =) De går inte bussar ända fram men så man kommer lite närmare, men annars är de nog bara ca 1,5km typ från stationen =)
Emmelie

2013-06-07 08:47:59
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0