För mammans välmånde : Sol tack!

Torsdagen har startat här hemma och här sitter vi och väntar på att vår hemmagjorda granola ska bli klar för frukosten. Denna gången blandade jag i lite kakao för att få en helt annan smak än sist, perfekt att ha hemma i skåpet och ett bra sätt att dra ner på allt socker som nästan gömmer sig i allt.
 
Vi har fått en tonåring i denna familjen, herregud vad påfrestande det är!
Är detta någon liten minivariant av kommande 6års trots tro? För vissa tider på dygnet så känner jag inte igen min kära 4,5åring alls. Mungiporna hänger och hon är en riktig liten surpuppa som gör allt annat än att lyssna. Kanske saknar hon sin förskola och sina vanliga rutiner?
Skitsamma vad det är egentligen, låt det bara vara över fortast möjliga!
Därför önskar jag mig ännu mer soliga dagar eftersom utevistelse gör att barnen bråkar minimalt, så för mitt välmående - Ge oss sooooooool! :)
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

man går verkligen på varandra när man är hemma och inne så mycket. så svårt att hitta på aktiviteter när vädret är dåligt. så jag håller med komsi, komsi sooolen!

Svar: Ja man blir gaaalen! Nu struntar vi om det regnar sedan, tar på oss regnmunderingen och går ut på ödlejakt! (har råkat lova Ebba att hitta en salamander ödla, haha önska mig lycka till)
Emmelie

2013-06-27 10:09:27
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0