Jag gjorde det!

Yes, jag klarade det!
Med en jäkla tävlingsinstinkt och massor av jävlarannama så tog jag mig runt banan på 5km på mitt personbästa 34 minuter! Kanske inte låter så bra för vissa men för mig var det en seger.
Jag är  inte helt nöjd med plats 68 av 106 men jag får skylla mig själv som lagt träningen på hyllan och inte övat något direkt, nu får jag  istället börja träna för att kanske kunna slå tiden igen i framtiden.
Och vad tror ni om vädret? Självklart började det ösregna efter ett par kilometer och jag var helt pisseblöt när jag var hemma igen, men är ändå tacksam över min lilla hejarklack som stod troget i regnet och hejade!
 
Misstänker lite träningsvärk i benen imorgon, men jag välkomnar en ny vecka med vanliga rutiner igen!
 

Kommentarer
Frida & Filippa

Bra jobbat! Låter härligt!

Svar: Tack så mycket =)
Emmelie

2013-06-09 20:37:22
URL: http://fridafabulous.se
Evelina

Vi måste börja träna ihop nu! Alltså MÅSTE!! Du måste dra igång mig, jag är segstartad men när jag väl är igång då jäklar ;)

Svar: Ja men jag kan ju inte tjata heller, har ju frågat MASSOR med gånger :( Men nu kommer inte jag iväg heller, så nu är det snarare så att du får dra iväg mig än tvärtom :P
Emmelie

2013-06-09 21:49:26
URL: http://ourwedding.blogg.se
sofie

men duktiga du!! bra jobbat!! jag har noll koll på tider och annat eftersom jag själv inte springer, men huvudsaken är ju att du är nöjd!! bra jobbat!!

2013-06-09 22:21:37
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Cissi

Starkt jobbat!

Svar: Tack så mycket =)
Emmelie

2013-06-10 13:56:23
URL: http://nastanperfekt.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0