Svårt att få till.

 
Min hemmaträning är gjord, även om jag fuskade med uppvärmningen som ska vara löpning istället för en kort Pw.
Jag förstår verkligen inte varför det ska vara så himla svårt att få till det, jag vill ju se en förändring och känna mig bekväm i mig själv och bli piggare och för att göra det så krävs en förändring!
När kvällarna kommer så är jag bara så himla trött, allra helst vill jag ha gjort min träning innan tio på förmiddagen men då är det oftast annat som ska hinnas göras och Johan jobbar vanligtvis.
 
Har ni knep att ta till när motivationen tryter?
 
Nu är den iallafall gjord och jag ska tända lite ljus, krypa ner under filten och måla naglarna med någon härlig färg för att pigga upp lite.
Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.
 

Kommentarer
Frida

En träningskompis kanske ;) Efter loppet så har jag knappt sprungit någonting. Men jag känner i kroppen att jag verkligen skulle behöva det för man mår så mycket bättre och blir piggare men motivation noll här verkligen :( Så vi får nog puscha varandra!

Svar: Ja men börja träna på mitt gym då :P Igym mitt i stan är jag på o hälso =) Ja de är skönt när man får till de men de är ju så sjukt jobbigt att hitta motivationen när barnen somnat o man är helt slut efter en kväll med bråk.. :(
Emmelie

2013-06-26 21:52:37
URL: http://thebrainofme.blogg.se
maria eek

Har tyvärr inga bra tips. Jag är världens latmask och skiter i att träna när jag inte orkar :)
kram

2013-06-26 22:30:58
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0