Vår midsommar.

Jag misstänker att det endast är barnfamiljer och folk som ska iväg och arbeta som är uppe innan sex dagen efter midsommar. Det är ju som vilken dag som helst för oss och då kan det vara segt att resterande av Sverige är segstartade en dag som denna.
 
Gårdagen blev kanon, som alltid.
Högsommarvärme med lek hos pappa/morfar hela förmiddagen. Vi förberedde inför att folket skulle komma och gjorde kransar, åkte iväg och högg ner björkar och pyntade och fångade gordyngel till ett terarium som Johan tydligen ska ordna till Ebba.
Fullt med barn i olika åldrar och Ebba lekte tillsammans med en jämngammal precis hela dagen, så henne såg man inte mycket av.
Lagom till att vi skulle åka iväg på den lövade fyrhjulingen så började det självklart ösregna. Lyckades vara uppehåll under en del av dansen kring stången men sedan lagom till att vi satte oss och skulle åka hem igen så brakade helvetes lös igen med stora skurar och lite åska, så det var minst sagt blöta resinärer som kom tillbaka igen :)
 
Och skärpning med kommentarerna, det är jättetråkigt att så många läser men så få lämnar avtryck:(
 
Det fångades grodyngel ur morfars damm..
Och skalades potatis med högtryckstvätt - efffektivt ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
michaela ♥

så mysigt det ser ut! man måste bara älska sättet att skala potatis haha!

Svar: Snabbt gick det ;)
Emmelie

2013-06-22 08:21:35
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Viola

Vilken härlig midsommar ni fick trots regn. Ebbas klänning va ju jättefin på. Saknar barnen när jag ser dem... Hoppas du mår bättre efter tandoperationen. Hälsa! Kram

2013-06-22 08:57:40
Vanilla - mamma till Lilla hjärtat ♥

Vilka härliga bilder, ni ser ut att ha haft det bra! :-)

Svar: Ja vi hade de bra - regnet (eller skyfallet) som vi självklart lyckades pricka in. Men väldigt traditionellt och barnvänligt :)
Emmelie

2013-06-22 19:13:22
URL: http://byvanilla.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0