En grå söndag.

Godmorgon söndag och andra advent.
En trött mamma med kaffekoppen i största hugg, men är ändå tacksam över att få legat kvar längre i sängen. Ebba chockade med att sova hela natten i egen säng och när Hugo sedan slog upp sina ögon vid halvsex så kunde han och Ebba vara vakna lite ensamma och spela medan jag fick möjligheten att slumra en timma till - vardagslyx om något!
Idag är det på förmiddagen dags för gymnastik för Ebba, hon har inte vart där på två veckor eftersom hennes envisa förkylning inte velat ge med sig, men nu upplever jag henne tillräckligt bra för att orka träna igen.
Annars är det grått och ösregnar ute och jag är så fruktansvärt trött på att knappt kunna vistas utomhus, både jag och barnen är ju utemänniskor och det är jättejobbigt att nästintill vara fast inomhus pga vädret.
 
Igår var vi då på dop för lilla Frida, i kyrkan där jag och även mina barn är döpta och det är alltid lite extra mysigt då. Barnen satt lugnt och stilla under hela cermonin och härjade sedan runt av sockerkicken på dopfikat, jag var ganska trött igår när vi kom hem igen vill jag lova ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0