En sexåring i huset.

Första gången sedan i fredags då jag öppnar datorn. Har haft en helg helt fri från bloggläsning och bloggande och det kan nog behövas att bara stänga ner sådant ibland, även om det inte hör till vanligheterna när det gäller mig.
 
Igår fick jag en sexåring i huset!
Det blev äntligen Ebbas tur och fylla år, som hon längtat efter den dagen. Det gjorde otroligt ont i mig att detta var min första födelsedag som jag inte fick gå upp och sjunga för henne på morgonen och ge henne presenter, hon sov hos sin pappa. Jag vaknade igår med världens klump i magen och kunde inte få tårarna att sluta rinna, det kommer ju bli såhär fler gånger på högtider och födelsedagar och det gör så jäkla ont att veta om det. Tur jag har vart hemifrån hela helgen för annars hade jag nog brytit ihop totalt.
 
Väl hemma igen så öppnades det lite paketer och mormor och gamlemormor kom och fikade lite, blev inget stort kalas eftersom Hugo har halsfluss (men tack gode gud för pencillin för han verkar typ frisk nu) Under kvällen hade vi söndagsmys med chips och dip eftersom vi missat helgens mys-stunder tillsammans. Jag tror hon är nöjd med dagen och hon kommer bli mer firad i dagarna här av besök.
 
 
 

Kommentarer
Michaela

Grattis fina lilla Ebba! Men fy, för att inte få fira hela långa dagen med sin skatt. Jag och mannen pratade om det igår, hur det kan tänkas vara att fira jul utan sina barn. Jag blir så fruktansvärt ledsen och tung i hjärtat bara av tanken. Men måste man så måste man även fast att jag tror att man sällan vänjer sig vid just det. Hoppas ni kommer fram till en bra lösning just över julen.

Varma kramar till dig.

Svar: Ja gumman, bara att vänja sig antar jag . Kram
Emmelie

2014-12-15 09:00:15


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0