Ta vara på vardagens guldkorn.

Jag fick medverka på dagens seminarium trots försening och kan därmed pricka av det på att göra listan. Skönt att inte ha något liggande efter sig utan att ligga i fas med allt som man ska göra, finns inget värre och som gör mig mer stressad än att ha mycket framför mig.
Barnen sitter nybadade i soffan och jag ska snart tända upp ljusen här hemma och bara lägga mig och slappa ett tag, efter nattens många vakna timmar så börjar jag känna tröttheten komma sig smygande.
 
Är det fint väder imorgon så ska jag ta mig fasen ta vara på vädret, behöver tanka mängder med d-vitamin för att orka hela denna långa vintern känner jag. Var ute en snabbis på en promenad på en av Alingsås vackraste platser igår, nämligen Skår med klippor, sjö och härlig gammal väg med ängar omkring sig.
Man får ta vara på det där lilla som vardagen erbjuder helt enkelt <3
 
 


 

Kommentarer
Evelina

Så fina kort!! Men vart ligger Skår? Bott i Alingsås i många år och aldrig hört talas om det ;)

Svar: Hm Skår ligger typ i Bryngeskog? Om du fortsätter på vägen som du åker mot Lövekulle och bara kör rakt fram så långt det går (ist för att svänga av till Lövekulle) Så kommer du till Skår :)
Emmelie

2014-12-09 18:42:03
URL: http://familjenvikholmen.blogg.se
Lina

Va mysigt det såg ut där på skogsvägen, väldigt fint fångad bild :) Och vilken tur att du fick vara med på seminariet trots att du blev sen, förstår att bara ovissheten om det var stressande!

2014-12-10 09:25:40
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Josefine Anerland

Vilka mysiga bilder, ibland är mysiga promenader verkligen perfekt!

Svar: Håller med;)
Emmelie

2014-12-12 12:22:43
URL: http://josefineanerland.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0