Att jobba extra och att unna sig själv.

Oj vad fort dagen gick, det var först nu jag hann sätta mig ner och slappa här hemma.
Att jobba extra på ett städföretag var faktiskt riktigt roligt, ett himla soft jobb och helt otoligt att slippa kvällar och helger så jag förstår helt klart de som väljer att arbeta med sådant, en stor kontrast till vad man gör annars om man säger så.
Väl hemma igen så blev det lite besök och häng på lekplatsen innan det var dags för mig att dra till min syster som hade familjemiddag på skolan, hon läser ju hotell och resturang och de bjöd ikväll på trerätters och det tackar man ju inte nej till.
 
Har fått beställt lite till mig själv, Hjärtligt är ju ett märke på schampo och balsam och det  har ju cirkulerat lite runt om på bloggar och jag undrar om de hålller måttet? Jag som har ganska torr hårbotten behöver något som är mildt mot håret, ska bli spännande och testa iallfall. Som vanligt så tabbade jag mig, gjorde fel i beställningen och beställde två balsam i stället för en av varje. Ja jag resonerade så att flaskorna måste ha lika färg för att vara av samma serie men insåg när jag fick hem dom att det istället var så att shampoflaskorna hade en färg och balsamflaskorna en annan. Blir att invänta schampot innan jag kan uttala mig om hur bra det fungerar med andra ord. Får njuta av lipglosset som jag unnade mig sålänge helt enkelt ;)
 
Och hörrni, skärpning på er! Det är sååå tyst bland kommentarerna sedan ett tag tillbaka och det är fruktansvärt tråkigt att inte få respons. Ett par trogna läsare har jag som lämnar avtryck då och då - tack för de kära ni <3
 
 

Kommentarer
Rebecca

Kan tänka mig det med jobb. Efter 7 år i k-vården är jag ibland sån trött på människor och hade bara velat jobba med döda ting.

Svar: Ja visst är det så, känner verkligen igen de där!
Emmelie

2014-06-05 00:52:13


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0