En känsla av maktlöshet.

Jag somnade på soffan igår direkt efter jag nattat barnen, tänkte bara lägga mig ner och sträcka ut mig lite men somnade ganska på direkten. Helgen har varit intensiv för oss alla med potatisfestival, kalas och så skulle vi även försöka hinna med ett lovat besök till stranden. Kan lova att det var en hel del utbrott och sura miner, jag tror hela familjen var trött helt enkelt.
 
Jag har en sån olustig känsla i magen, ni vet känslan av att anstränga sig som bara den men ändå inte riktigt nå toppen? Att vilja såå mycket men att det vissa stunder känns lönlöst att ens försöka, är ni med på känslan jag efterlyser? En aning maktlöshet kanske? Den gnager inom mig och jag vill bara trycka den åt sidan och försöka spä på med massa positiva saker om mig själv, men det är förbannat svårt vill jag lova.
 
Idag hoppas vi hinna med en lekdate innan jag ska lämna barnen på dagis och gå iväg för mitt första dygnspass, tänk att jag ska sova utan barnen?
Hugo har aldrig varit utan mig och Ebba har sovit borta en enda gång sedan Hugo föddes för 2,5 år sedan.
Håll tummarna för att det ska gå bra här hemma, jag är nervös!
 
Önskar er en fin start på veckan och hoppas på sommarväder!
 
 
 
 

Kommentarer
Mammalola

Har också den känslan just nu. Försöker hinna med alla barn fastän den minsta kräver som tre stycken bara han, uppsatsen som fortfarande ska justeras och samtidigt hålla hemmet någorlunda i skick OCH utnyttja vädret. Allt blir halvdant just nu men får väl försöka ge det tid antar jag :/

Lycka till idag!

2014-06-16 09:03:24
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Jag

Jag jobbar som du, dygn. Det var jobbigt i början (främst för mig) att sova utan min dotter. MEN det är så nyttigt! För alla :) kanske blir lite tufft i början men sen kommer det gå galant.
Jag tänkte som så att det var bra för min dotter och hennes pappa att få tid bara dom två. Och visst att du kommer vara på jobbet, men det är skönt att få sova själv ibland så njut lite ;P
Lycka till!

Svar: Ska försöka:) tack för peppet! :)
Emmelie

2014-06-16 09:25:18
Karro och King :)

Känner igen känslan, så kan det kännas i perioder. Men tycker den försvinner sen när saker hamnar på plats och man får tid till det som behövs osv.. Hoppas det lossnar snart för dig!

Svar: Tack jo så är de nog. Jag hoppS det lugnar sig snart. Kram
Emmelie

2014-06-16 22:09:18
URL: http://www.karroochking.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0