Fredags kväll.

Fredag, lugnet har lagt sig nyligen och jag har precis satt mig i soffan. Flertal ljus tända och regnet smattrar mot rutorna, visst låter det harmoniskt? Jag gör verkligen mitt bästa för att försöka ha det så bra som möjligt men när allt lugnat sig och barnen sover så går tankarna igång ännu mer, hur kommer det bli? Hur ska jag någonsin kunna lita på en människa igen? Osv osv.
Jag vill så gärna trycka på en knapp och få dessa sex dagar raderade, bara glömma allt som hänt och vara tillbaka där jag var innan. Sex dagar av förtvivlan, hur många till kommer jag behöva stå ut med innan jag sakta men säkert kan börja iallfall försöka kämpa igen?
Jag önskar det fanns någon som kunde berätta att såhär blir det, såhär ser din framtid ut de närmaste. Kanske det hade lugnat mig?
Jag önskar jag kunnat ta till mig alla ord, lita på att allting löser sig och släppa in människor på livet, men efter vad som hänt så sluter jag mig bara mer och mer för varje dag..
 
Jag önskar er alla andra en underbar fredag, njut med varandra och uppskatta ert vardagskaos<3
 

Kommentarer
AnnasViktiga

Åh, Emmelie vad ledsen jag är för din skull! Jag vet att det inte känns så nu, men det kommer en dag när du kommer att känna glädje och hopp igen. Men du måste bli redo först. Var sak har sin tid och du måste få sörja färdigt. Ta en dag i taget, fokusera på barnen när allt annat är för svårt och låt honom ta sitt ansvar också! Det är era gemensamma barn och hans ansvar är inte bara ekonomiskt, utan se till att han tar barnen ibland, så att du får andrum. Antingen till att fixa praktiska saker, eller för att få en eller ett par timmar när det är helt ok för dig att bryta ihop i en hög. Sen kommer du igen. Lite starkare för varje gång. Du kommer inte att se det på en gång, men styrkan kommer att växa sakta men säkert.

Du fixar det här, för vad är alternativet? Stor kram

2014-06-27 21:39:53
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Yohannas.se

Jag tjatar på.... låt det ta tid. Det finns ingen quick fix för sorg och svek dessvärre.. å det finns heller ingen paketlösning på hur man gör eller hur tidsperspektivet ser ut. Låt det ta tid! att finnas där för dina barn, att be om hjälp, att unna dig att kliva åt sidan och låta andra hoppa in och hjälpa dig, att skriva ner lösningsmöjligheter längre fram, osv.. Glöm inte bort att alla som är värda din vänskap kommer förstå dej till fullo, och stöttar dej hur du än mår kära du.

Svar: Jag vet att de inte finns det, men jag måste kunna fungera ordentligt. Jag är så fruktansvärt trött på att känna maktlöshet och orkar knappt med mig själv för tillfället. <3
Emmelie

2014-06-27 22:16:39
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Å jag tycker du fungerar helt fantastiskt med tanke på vad som hänt snarare.. Tror du får sänka kraven på dej själv. Stor kram !!

2014-06-28 20:17:52
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0