Känslor.

Jag får höra att allting kommer att bli bra, att jag måste blicka framåt och tänka positivt. Men ni ska veta att tänka framåt, vara positiv och allt det där är omöjligt att göra när man är mitt i detta. Man måste få vara sårad, känna att man bryter ihop och faktiskt inte orkar vara så stark som alla påstår att jag är. Jag har gråtit mängder, legat i sängen helt oförmögen att röra mig och jag kan inte bara släppa det förflutna och blicka framåt, inte än, jag måste få sörja och inte trycka dessa känslor åt sidan.
Igår fick jag höra att allt jag gör är att tycka synd om mig själv och söker uppmärksamhet, det är de sista jag gör. Bloggen är min, mina ord och min ventil att få berätta hur det känns i text när det blir för svårt att göra det med ord.
Så har ni ont av att läsa det, så sluta och klicka er vidare.
Till er som tar tid att lämna små stöttande ord: Tack <3
 
Jag försöker hålla mig så sysselsatt som möjligt för att slippa att tänka. Igår tog vi oss en skospromenad på morgonen, plockade årets första blåbär och jag kände sinnesro för en minut. De är de stunderna jag får försöka hämta energi, andas och bara vara i nuet.
Tog oss cyklarna under eftermiddagen och besökte nybyggda lekplatsen i Nolhaga, barnen fick chans att leka och jag fick chans att bara sitta ensam för en stund och titta på mina fantastiska barn - De är för dom jag orkar kliva upp ur sängen överhuvudtaget, men som sagt det måste vara okej och visa sig ledsen och sårbar också.
 
 

Kommentarer
Sandra Rogers

Fina du! Jag vill så gärna skriva något, men vet inte vad jag skall säga. Allra helst hade jag bara velat krama dig. Jag är så ledsen för din skull, också för att du får så negativ respons. Jag tycker absolut du skall ventilera dina känslor på bloggen, det finns många som kommer känna tacksamhet för att du delar med dig av din erfarenhet för det finns många som går igenom liknande saker. Du behöver inte orka, du måste ingenting. Känn in, ta vara på dig själv och barnen. Låt det ta den tiden det tar. Heja dig!

Svar: <3 tusen tack.
Emmelie

2014-06-24 17:55:04
URL: http://libelli.se
Hanna Karlsson

Tråkigt med sådana kommentarer. Man måste få ventilera sig när det är något som är jobbigt. Kram

2014-06-24 18:57:33
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Diana Ristvedt

Aaaaargh! Blir galen på sådana människor som tror att man fiskar uppmärksamhet när man förmedlar sina känslor. Verkligheten är inte rosenröd alla gånger och varför ska man låtsas att den är? Jättebra att du har ett sätt att uttrycka dig och få ventilera dig själv. Hoppas du kan sortera bort sådana idiotiska kommentarer bland alla som ser dig och vill stötta dig, fast att du är sårbar just nu. Önskar att jag kunde göra något för dig, men du känner ju inte mig. Känns bara som jag känner dig en del efter att ha följt dig på bloggen. Var rädd om dig, ta vara på de ögonblicken som får de att kännas lite lättare och låt dig få sörja. Kram

Svar: Tack för orden <3
Emmelie

2014-06-26 14:01:52
URL: http://dianaristvedt.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0