Ny dag nya tag.

Nya tag idag, igår var verkligen en jobbig dag och det kändes som om allting gick emot mig. Jag var seriöst nära på att bara dra täcket över huvudet och sova istället för att dra iväg och äta tapas med delar av släkten som var här på besök. Jag och Ebba kom iväg en stund iallfall, mysigt med egentid och att träffa alla samt att maten smakade himla bra. Tyvärr satte hennes mage stopp för trevligheterna och vi fick åka hem i himla hast. Jag hoppas verkligen mina anteckningar om när hon får ont i magen och vad hon ätit innan kan få läkarna att komma på vad som orsakar det och hjälpa oss vidare.
 
Ny dag och nya möjligheter, bara att bita ihop och hoppas dagen blir bättre än gårdagen.
Om vädret kunde bahaga sig att vara på vår sida så hade ju humöret automatiskt höjts en aning, jag är ju otroligt beroende av vädret, om solen skiner får jag automatiskt mer energi och bättre humör.
En sak till som ger en gladare mamma är ju om man håller sig någurlunda hälsosam med kosten och träningen, och det är det sista jag gjort de senaste vill jag lova! De blir en ond spiral med allting och tar jag tag i en sak så kanske det är lättare att de andra hänger på?
 
Färdigbabblat, ville bara visa min kusins helt underbara husvagn som hon förvandlat från koja till slott på två månader!
Innan var den fuktskadad och redo för tippen, nu är den som en liten prinsessvagn <3
 
 
 

Kommentarer
Emilie

Ja gör det, du kommer garanterat tycka om den om du älskar pesto och lax ;)

2014-06-07 13:36:16
URL: http://emiliesterling.vimedbarn.se
Sandra Katarina, Tvåbarnsmamma <3

Herreguud så fin husvagn :O Sitter här med hakan i knä.. vill ha :)))

Svar: Haha ja alltså hon har gjort ett helt fantastiskt jobb. Hela vagnen var fuktskadad och helt enkelt redo för skroten, och nu detta?!
Emmelie

2014-06-07 20:33:21
URL: http://sandrakatarinas.blogg.se
Klara

Fint :)

2014-06-08 22:03:04
URL: http://knaper.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0