Som katt och hund.

Alltså vilken dag, barnen har gått varandra och mig på nerverna och jag har helt ärligt stundtals velat lägga mig ner och gråta.
Det där med sommarlov är med andra ord inte alltid en fröjd, att vara uttråkade och inte ha något och göra får ju barnen att ryka ihop mer än vanligt och därför är en tvätttid på förmiddagen inte att föredra med andra ord ;)
Fick ett par timmars paus när vi trampade ner med cyklarna mot stranden iallfall, ljummet vatten och barnen badade tills de blev skrynkliga och blåa om läpparna. Huvudsaken är väl egentligen att de sköter sig när man är iväg, och oftast gör de faktiskt de men här hemma kan de vara som katt och hund stundtals.
 
Väl hemma igen så gjorde vi pannkakor till middag, det går fort och laga och är typ bland det enda som finns ingridienser till i vårt tomma kylskåp som är i behov av storhandling. Hugo fick äran att hjälpa mig idag och pannkakorna fick godkänt från oss alla tre.
 
Johan är iväg och hämtar min lillasyster som har lovat att passa de två sovande barnen så jag och Johan kan åka och ta oss ett kvällsdopp tillsammans. Vi måste bli bättre på att prioritera varandra och detta är ju perfekt liten vardagslyx. Jag är såå tacksam för min familj som ställer upp och är barnvakt <3
 
 

Kommentarer
Yohannas.se

Bra kämpat idag! Imorgon tar vi nya tag...!

Svar: Tack för orden, ja vi försöker med de va? <3
Emmelie

2014-06-18 22:34:30
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Lina

Åå va gott med pannkakor, det måste jag fixa nån dag!

Hur varmt har det hunnit bli i vattnet? :)

Svar: Svårt att säga men barnen låg i och jag hade kunnat bada utan problem 😊
Emmelie

2014-06-19 14:19:51
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Yohannas.se

Idag gick det bra mellan syskonen - för idag var kusinerna på besök.. haha... Hur gick det för er? älskar instabilden där Hugo är sur.. så mkt personlighet!!

Svar: Jag jobbade hela midsommar så jag vet inte :( Ja den är charmig, men han är inte sur utan livärdd för den där jäkla fyrhjulingen :P
Emmelie

2014-06-20 23:12:26
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Jahaaaa... åhh.. men lillen då! Trodde han var missnöjd bara :)

2014-06-21 13:00:54
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0