Stressig tid framöver.

Godmorgon.
Klockan ringde fem, nu sitter jag i soffan med mitt morgonkaffe och låter barnen sova några välförtjänta extra minuter. Jag gillar inte att behöva slita upp dom och ta dom till fritids/dagis så tidigt, det måste vara jobbigt för dom också och befinna sig i en högljudd miljlö i flera timmar.
 
Jag siktar framåt, längtar tills denna period är över och då allt kan lugna sig en aning. Jag må vara en person som gillar och ha och göra men jag fungerar fruktansvärt dåligt i stress och min kropp stänger av totalt medan humöret går i bott. Inte trodde jag att det kunde vara sån fruktansvärt stor skillnad på att plugga på folkhögskola och högskola och att nivån skulle skiljas så mycket. Det krävs mycket av en helt enkelt, och jag kan bara hoppas att mitt jävlarannama räcker ;)
 
 

Kommentarer
Anonym

Jag tycker du är fantastisk!! Så mycket hjärta i allt du gör med dina barn och så mycket kämparglöd för din dröm! Du kommer att lyckas! Kämpa vidare!

Svar: Tack <3
Emmelie

2015-02-17 10:27:18
På Selmas gata

Jag tycker att du verkar vara jätteduktig som kämpar och pendlar och tar hand om barnen! För ja, det är verkligen en stor omställning att börja på högskola/uni, det tror jag de flesta tycker. Heja heja!:) Kram från tanja (som bor i A-sås hon också:-))

Svar: Åh va glad jag blir av att läsa de orden, tack snälla du. Jasså, alingsåsare du med? Skoj =)
Emmelie

2015-02-17 17:21:37
URL: http://selmasgata.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0