Tiden finns inte till.

Bloggen blir lidande under dessa perioder, men jag är hemmifrån cirka tolv timmar per dag och har knappt tid till annat än att sova när jag väl är hemma igen. Kan säga att det var helt underbart att inse att man gjort sina timmar tidigare än fyra igår och istället kunde sätta sig på halvtvå tåget hem mot Alingsås igen.
 
Väl hemma igen så möts jag av barnen som jag äntligen fick ett par timmar med att umgås innan läggdags och Henrik och hans son kom hem strax efter mig. Mysigt att sitta allesammans och äta tacos och bli omhålld i soffan medan alla barnen härjar runt. Jag är så galet tacksam att jag mött den människan, det kunde jag aldrig tro i somras när jag mådde som sämst. Han får mig att skratta och han får mig att känna mig trygg,  och jag är barnsligt kär som sagt.
 
Ska försöka hinka i mig mer kaffe ihopp om att vakna till liv och sedan hoppas jag snart vi är fler i soffan än jag och Hugo och ser fram emot en frukost där alla får plats eftersom vi har nytt köksbord här hemma sedan ett tag tillbaka.
 
 

Kommentarer
Anonym

Var försiktig med prestationerna bara säger jag! Under mitt första år som student försökte jag hålla bloggen uppdaterad precis som när jag var föräldraledig vilket resulterade i att jag nära på blev utbränd. Sen är det ju svårt att skära ner på något man tycker är roligt såklart, men som sagt, ha inte dåligt samvete!

2015-02-21 11:50:26


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0