Att vantrivas.

Godmorgon.
Det är fruktansvärt tufft att ha sin placering på praktiken tio mil hemifrån och när man dessutom är på ett ställe man vantrivs på så mycket och ens son är sjuk så är de ännu värre att vara iväg tolv timmar varje dag. Tiden går verkligen i snigelfart och jag lär mig ingenting alls. Vill hellre vara hemma med Henrik och barnen och hjälpa och stötta honom i vardagen, för med två barn på 3 och 2 år varav en är sjuk så vill jag lova att det är intensivt. De är inte det att jag ej tror att han klarar det, det vet jag att han gör men att veta hur tufft det kan vara och dessutom befinna sig ca två timmar hemifrån när man väl har slutat vid fyra är långt ifrån enkelt.
Får hoppas att tiden mirakulöst går fortare idag och vara tacksam att min syster kommer hit och stöttar och hjälper honom lite, de är ju så mycket enklare och roligare när man är två.
 
Dags att hetsa vidare, bussen går strax efter 05:30 och sedan är jag inte hemma förens precis innan 18 ikväll igen, någon som vill byta liv med mig i två veckor tro?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0