Onsdagsmorogn.

Den här praktiken tar knäcken på mig, det tär så otroligt mycket att vara placerad på ett ställe där man inte lär sig något och där man inte känner sig välkommen och när man väl är klar för dagen så tar det ytterligare två timmar att ta sig hem igen. Det man hoppas och förväntar sig av en pratikplats är ju att praktiskt  få möjlighet att öva på det vi läst om i litteraturen och att man känner sig välkommen, men så är det tyvärr inte alls på mitt ställe och jag känner mig mest utplacerad och som en svans som är jobbig och ivägen.
 
Hugo är forrtfarande inte kry stackarn, han har haft feber och ont i halsen och kroppen sedan i torsdags men jag tror han är på bättringsvägen nu. Det är tack vare att Henrik har haft honom som jag kunnat komma iväg på min prakik överhuvudtaget och inatt sov båda mina barn hos sin pappa så han kunde vara hemma och vabba med lilleman idag, jag hoppas han är kryare och redo för förskola imorgon igen.
 
Dags att stressa iväg med buss och tåg till Skövde och ännu en dag på praktiken.
 
 

Kommentarer
Jennie & FrökenFlis

men så trist att känna så. Vet dock precis hur du känner. Har varit på ett antal praktikplatser i mina dagar & på många av dom har jag haft exakt samma känsla som du.
Hoppas denna dagen blir lite bättre.

Svar: Ja de känns inte skoj alls, prio ett är ju att man känner sig välkommen o får lära sig nya grejer.
Emmelie

2015-05-06 10:34:38
URL: http://jenniesays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0