Två jobbiga veckor framför mig.

Godmorgon måndag , två hektiska praktikveckor börjar nu och jag är allt annat än taggad.
Jag har hamnat på ett ställe där jag verkligen inte trivs och där jag heller inte fått lära mig något nytt, sedan att det är i en stad tio mil hemifrån gör de hela tusen gånger krångligare.
Hugo har feber igen  och som tur är kan Henrik vara hemma med honom, det är helt sannslöst att ungen är sjuk och har ont i halsen igen eftersom han för två veckor sedan avslutade sin senaste antibiotikakur och samma visa har de varit hela detta året. Jag börjar bli trött på allt vad sjukdom heter, men denna gången verkar de mer troligt att han drabbats av virus eftersom febern inte är så hög - bli frisk nu <3
 
Helgen spenderades som sagt hemifrån och vi passade på och göra lite aktiviteter som vi annars inte brukar göra så som femkamp på Liserberg och en dag med äventyrsgolf och minigolf. Avslutade dessutom helgen med att premiärgrilla här hemma med barnen och äta middagen på uteplatsen på baksidan. Får leva av helgens minnen när jag kämpar mig igenom kommande dag helt enkelt.
 
Dags för frukost.
 

Kommentarer
Mammalola

Risken att bli sjuk är högre efter en antibiotikakur eftersom en sådan förstör många av tarmbakterierna i magen som behövs för immunsystemet. Det tar 3-5 månader att återställa igen och går snabbare om man ger barnet probiotika. Jag tror att det är åtminstone delvis den antibiotikakur Elion fick när han var två månader som gjort att han är sjuk var tredje vecka, ingen av mina andra barn har ätit antibiotika och har inte ens varit i närheten av så sjuka. Går inte att skylla på storasyskonens dagisbaciller heller för som jag märkt är det nästan alltid han som smittar dem.

Svar: Jo jag vet att de är så, men nu måste han bli frisk <3
Emmelie

2015-05-04 09:24:43


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0