Hösten och mörkret.

Den här praktiken tar verkligen knäcken på mig, väldigt lärorik stundtals men pendlandet och de långa dagarna gör så att jag inte har någon energi kvar alls och aldrig riktigt hinner återhämta mig. Två av fyra veckor är gjorda, och efter morgondagens nio timmar så får jag äntligen ta välförtjänt helg här hemma med alla tre barnen på hemmaplan.
 
 
Hösten, hur fasen kom den hit så fort och hur är det möjligt att vi snart byter månad igen? Veckorna bokstavligttalat springer förbi medan dagarna går i slowmotion, konstigt hur den ekvationen går ihop inte sant?
Nu ska här njutas av lugnet någon timma till innan jag återigen kryper ner i sängen och försöker samla på mig ett par välförtjänta timmars sömn till innan klockan ringer 04:45 - I helgen ska kameran användas igen, den har legat orörd allt för länge och därför känns det inte heller motiverat att blogga - Ge de lite tid, jag kommer tillbaka ;)

Kommentarer
Mirre

Förstår att du blir trött, pendla och plugga gör en ju trött och hösten gör ju en trött nu med. Men nu får vi ju en extra timme då vi ställer om kl =D

Tackar =D

2015-10-23 09:00:30
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0