Kan någon pausa livet.

När klockan ringer 04:45 för att man ska hinna till sitt första moment klockan 08:30 så känns allt med pendlandet riktigt jobbigt. Det är bara och bita ihop och köra på för det är de som väntar nu i fyra veckor framöver när jag ska ha min VFU-placering på medicinavdelningen i Falköping.
Idag väntar ett litet praktiskt prov när vi i en grupp för träffa simulator dockan som är väldigt verklighetstrogen och kan prata, blöda, kräkas, bli cyanotisk osv. Pga att mitt liv är totalt kaos just nu så är jag inte det minsta förberedd inför vare sig denna prövning idag eller fredagens tenta. Jag önskar någon kunde dra i bromsknappen så jag fick chansen att hänga med i svängarna och anpassa mig så gott det går efter vad som händer, men icke.
Jag är envis och ger inte upp i första taget, men nu är de tufft vill jag lova.
 
Önskar er en fin höstdag allesammans!
 
Från och med idag har vi tre barn hemma tills på söndag, de blir hektiskt men mysigt!
 
 

Kommentarer
Mammalola

Önskar dig lycka till!

Svar: Tack <3
Emmelie

2015-10-07 22:07:45
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Kan tänka mig att det kan kännas hektiskt att få allt att gå ihop. När jag tänker tillbaka på min studietid kännas det nästan omöjligt att då samtidigt ha haft en familj. Det är imponerande att du får allt att fungera.

Svar: Åh tack, ja de ÄR verkligen tufft, men en dag i taget och tillslut hoppas jag nå mitt mål som färdig sjuksköterska =)
Emmelie

2015-10-08 20:29:46
URL: http://hannadidrikson.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0