En förmiddag på hemmaplan.

Godmorgon.
Arbetsveckan är igång och jag vaknar på tok för tidigt av arbetare utanför fönstret, jag som gör eftermiddagen och kvällen idag på jobbet hade hoppats på en liten sovmorgon för att vara redo för kvällen. Samtidigt kan jag tycka det är ganska skönt att komma upp tidigt och vara helt ensam hemma, bara dricka kaffe i lugn och ro, kolla bloggar och serier  (har snöat in mig lite på underage and pregnant som finns att se på tv3 play) och mellan varven få gjort lite hushållsarbete. Så denna förmiddagen kommer nog gå i det tecknet, barnen är ju ändå hos sin pappa hela denna veckan. Jag längtar något otroligt men tänker att det är roligt för dom att få spendera mer tid med honom under sommaren, när han är ledig och de kan hitta på roliga saker tillsammans medans jag jobbar och sliter. Nedräkningen har börjat inför nästa vecka, under vecka 30-31 gör jag nämligen endast tre pass och det är min sommars semester.
 
Dags att ge sig ut på en morgonpromenad i det fina vädret (och nej jag är inte en av dom som hysteriskt jagar pokemons) Ska ut och leta efter katten som jag inte sett röken av sedan i lördags :(
 
 
 

Kommentarer
Marie

Oh tack så mycket =D

Oh skönt med morgonpromenad

2016-07-19 09:09:21
URL: http://sweetwords.se
linda

vilken fin katt :)

2016-07-19 12:02:47
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Mallan

Men vilken sötnos, hoppas du hittar! :)

Svar: Han är tillbaka =)
Emmelie

2016-07-19 12:33:27
URL: http://majzans.vimedbarn.se
ensekundtusentankar.blogg.se

Hoppas du hittar kissen! Så hemskt när dom försvinner :(

Svar: Jag har hittat honom, igår kom han hem och åt en vända innan han vandrade ut igen. När solen skiner ser man honom knappt alls..
Emmelie

2016-07-19 18:32:17
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0