En sån natt...

Herregud vilken natt det har varit, jag har sovit i totalt cirka fyra timmar och känner mig mer död än levande.
Ebba startade natten med växtvärk och ont i magen och jag sprang marathon upp för trapporna innan det lugnade sig efter lite alevdon i kroppen. Sedan började det för Hugo, halsont och ont i magen och han kräktes vid ett tillfälle och var ledsen fram tills tre-tiden på morgonen. Han är hängig idag med och någon skit är det med honom, så vi får dela på oss idag och turas om att sitta hemma med honom. Jag tänkte passa på att sortera i lite skåp, eftersom man ändå är rätt fast här hemma så kan man passa på och få gjort lite nytto-saker.
 
Igår fick jag möjlighet att fota min fina vän och granne och hennes gravidmage här hemma. Så himla vackert med graviditeter och jag längtar och hoppas att jag tillsammans med Henrik får uppleva en sista graviditet i framtiden. Att få möjlighet att få dela en sådan upplevelse med någon som är engagerad och sedan veta med sig om att det är sista gången man är med om det. Jag håller tummarna att framtiden kanske kan bjuda på ett litet mirakel, om jag kan övertala Henrik vill säga.
 
Maria med lilla Medina i magen:
 
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Fina foton :)
Hoppas dina barn mår bättre!

Jag drömde att jag blev träffad av blixten... Känner fortfarande i kroppen hur det kändes i drömmen...
Nu barnfri i 1,5 vecka! Ska sova sova sova!

Svar: Ja han piggnade till. Åh vad skönt, ta tillfället i akt att vila ordentligt nu! Men hade du inloggningsuppgifter till din blogg?
Emmelie

2016-07-27 19:46:12
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0