Ett besök i vilda västern.

Igår gick vi upp tidigt allesammans och satte oss i bilen mot en två timmars tur till Småland för ett besök i vilda västern i High Chaparral. 
Det blev en riktigt fin dag, vädret var ostadigt och det regnade på vägen dit men väl där så sken solen upp och det var perfekt väder med värme. Barnen uppskattade detta som bara den, de fick träffa Lucky look, Zorro, Scheriffen, tjuvar osv. Vi åkte på tågresan och blev råande på vägen mot Old Mexico och båda killarna var rätt skrämda eftersom vi spelade med.
Detta var enda utflykten vi ordentligt hade bestämt att vi skulle göra under semestern, sedan har vi lösa planer om havet om vädret visar sig från sin bästa sida framöver också.
Ikväll spelar Winnerbäck i Göteborg och jag får se om jag kommer iväg tillsammans med min lillasyster för att kolla på honom, jag tror jag såg honom senast år 2010 och det är ju en tid sedan.
 
Ha en fin fredag kompisar!
 

Kommentarer
Marie

Oh vad mysig dag och roligt att åka iväg tillsammans och göra något sådär. Skönt att det inget regn vart =D

Svar: Nej vi hade faktiskt riktigt tur med vädret =)
Emmelie

2016-07-29 08:37:40
URL: http://sweetwords.se
Yohanna af Skovde

Vad kul med High Chaparall! Aldrig vart där men vart sugen :)

Svar: Åk dit, en riktig upplevelse faktiskt =)
Emmelie

2016-07-29 22:08:34
URL: http://yohannaafskovde.se/
ensekundtusentankar.blogg.se

Har varit där en gång då jag bodde i Jkpg. Trodde att hela anläggningen var stängt för att flyktingar skulle bo där.. Fast det kanske är offseason?

Svar: Det kanske var tidigare, nu var det precis som vanligt :) men jag misstänker att det kan ha vart så endast under vinterhalvåret.
Emmelie

2016-07-30 19:19:42
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0