Längesedan sist.

Det har gått en vecka sedan jag senast var här inne och skrev några rader, en vecka av arbete och en helg av välförtjänt ledighet tillsammans med alla barnen. I helgen har vi vart iväg i Göteborg och slottskogen tillsammans med grannarna och kollat djuren, vädret skulle minsann enligt prognosen vara helt okej men väl där så regnade det under hela vistelsen. Om man ska se något positivt med vädret var det att lekplatsen var betydligt tommare än vanligt på folk, det brukar vara svårt att hålla reda på barnen i vanliga fall men det gick hur enkelt som helst i lördags, haha.
 
Jag vet inte varför det inte blir av att jag uppdaterar bloggen, den har liksom funnits intill min sida sedan 2007 och det vore så himla synd om den efter alla dessa år tynade bort. Jag får helt enkelt ta fram kameran och se om den väljer att fungera nu igen och börja fota mer vardagsglimtar av livet, för mobilbilder är jag egentligen lite allergisk mot.
Dags att dricka upp sista skvätten kaffet och trampa ner mot sjukhuset för första arbetsdagen, önskar er en fin start på denna vecka.
 
Eftersom nya bilder saknas - tacos som matlåda, känns lite dom en diss va?
 

Kommentarer
Marie

Ibland finns inte tiden helt enkelt, men vi kikar in då du bloggar vilket fall =D

Svar: Skönt att höra fina du <3
Emmelie

2016-07-18 23:30:54
URL: http://sweetwords.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh vad sugen jag blev på tacos nu, haha! Det fungerar förresten utmärkt som matlåda! Blanda bara ihop alla grönsaker hemma och lägg blandningen i en burk så är det så gott som klart för servering sen ;)

Svar: Fick bli en tacosallad istället =)
Emmelie

2016-07-19 11:57:42
URL: http://spontan.blogg.se
yasmine mamma till dennis och angelina

tacos funkar alltid.
ha en fin dag

Svar: Ja det är gott, men inte lika gott till matlåda på jobbet utan bröd. Blev en nyttig tacosallad istället =)
Emmelie

2016-07-20 13:49:36
URL: http://www.yasminegill.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0