En lärorik sommar väntar.

 
Laddar upp denna morgon med en riktig ordentlig frukost för att orka dagen med tentastress. Just nu fördjupar vi oss i psykiatrins värld och det är verkligen intressant och därför inte lika svårt att pränta in. Nästa två veckors tentor är farmakalogi och somatik och det ser jag dock inte fram emot lika mycket.
 
Igår var jag på intervju för sommarjobb, jag hade tänkt vara kvar inom kommunen av bekvämlighetskäl men fick igår ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Jag ska under hela tio veckor i sommar vara på intensivvårdsavdelningen på Alingsås lasarett, det är akutvård och jag kommer utvecklas och lära mig massor. Jag kommer bli säkrare på att ta olika sorters prover, sätta katetrar och läsa av alla maskiner.  Detta tror jag är jättebra att få öva ordnentligt på eftersom jag nästa år föroppningsvis står som färdig sjuksköterska.
Så i sommar blir det IVA - ser fram emot en lärorik men hektisk sommar!
 
 
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Men vad kul och spännande!!! Min dröm är ambulanssjuksköterska men har hela gymnasiet att ta igen, iallafall läsa in det jag behöver för att komma in. Där har det blivit stop. Pluggade heltid under mammaledigheten på 100% med en kolikbebis hemma. Hua!

Svar: Vet du? När jag började plugga hade jag hela gymnasiet framför mig, det går om man har viljan. Jag trodde ALDRIG jag skulle stå här o kommit så långt som jag faktiskt gjort idag. Kan jag kan du!
Emmelie

2016-03-09 09:29:25
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Angus

dukig du är!
ett område jag håller mig långt ifrån! :)

Svar: Ja vi får väl se hur jag tycker efter en sommar =)
Emmelie

2016-03-10 21:34:09
URL: http://angusfoto.blogg.se
ensekundtusentankar.blogg.se

Grym du är!! Du får bli min inspo :)

Svar: Kan jag så kan du =)
Emmelie

2016-03-11 10:40:47
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0