Skrikfest natten lång.

Vi har skrikfest om nätterna här hemma, Hugo sover så otroligt oroligt och jag får springa maraton upp för trapporna nattetid för att försöka lugna honom. De tar rätt mycket på krafterna och humöret att bli väckt varje gång man kommit i djupsömn, men nu åker mina två hjärtan till sin pappa idag och jag får ett par nätters ostörd vila även om jag ska upp tidigt på morgonen.
 
Första dagen själv med barnen gick bra, men man har verkligen blivit bortskämd med all hjälp hemma när Henrik varit arbetslös. Då är det mestadels han som skött hämtning och lämmning och nu helt plötsligt får jag ro om allt sådant ensam igen, de tar cirka en timma dörr till dörr o lämna/hämta båda barnen som går på två olika ställen i stan.
Nåja, ny dag o nya möjligheter och jag sitter tillsammans med mina studievänner och försöker stressa ihop och lära mig allt som ska kunnas nu framöver, sjuksköterskeutbildningen är verkligen en utmaning!
 
Igår hjälpte han mig baka bröd till vår linssoppa som skulle ätas till middag. han ska nämligen bli "polis-kock" när han blir stor.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0