Tystnad när dom inte är hemma.

Jag har så mycket saker jag vill hinna med och göra under dagarna, men tidden räcker inte riktigt till.
Eller så har jag tiden precis som alla andra, men jag stressar igenom hela dagen och är ständigt tre steg i förväg i tankarna. Som jag nämt tidigare så borde jag bli bättre på att ta vara på stunderna och njuta av nuet, men jag hinner inte med eftersom jag stressar och tänker på allt jag borde göra.
 
När barnen åkt till sin pappa så känns allt så tyst här hemma, det är som om det inte riktigt är samma hus när dom inte är hemma. Jag försöker visserligen ladda batterierna ordentligt, för det är verkligen utröttande stundtals och många intriger blir det mellan syskonen. Hugo vill ju så mycket att de många gånger blir för intensivt i allt han tar för sig, och det blir en ond cirkel med allting.
Idag efter plugget ska vi iallfall på möte på förskolan tillsammans med specialpedagogen, det ska bli spännande och se vad hon uppmärksammat och se om hon har några tips och råd på hur man kan underlätta för honom framöver.
 
Dags att rappa på lite så allting som ska göras hinns med - önskar er alla en fin dag och tipsar om en liten grej nu i tulpantider - tejpa ett kryss i vasen o sätt sedan i blommorna en åt gången i de olika fyra rutorna. På så vis så står dom snyggt o faller inte isär o endast lutar mot kanterna.
 

Kommentarer
Mirre

Oh vad bra att ni ska träffa pedagog och det idag, det är säkert supernyttigt, kommer ni få svar och kunna fråga saker =D

2016-03-17 11:27:49
URL: http://sweetwords.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0