Klassdag.

Klassdag idag, 1 timmas bilfärd på en väg som gick som ett S hela tiden. Hur tänkte dom när dom byggde den vägen?
En trevlig dag har vi haft iaf. Femkamp i skogen och många skratt. Stort minus till utedasset som fick mig att kväljas varje gång jag gick dit.

Har haft mycket sammandragningar det senaste och ringde till barnmorskan för att rådfråga imorse. Tid för att lämna provet och tid till läkare nästa vecka. Tydligen kan urinvägsinfektion orsaka sammandragningar och risken finns även att jag har någon infektion. Känns bra dom kollar upp det men jag trodde bara dom skulle säga till mig att ta det lugnt.. vilket jag har VÄLDIGT svårt för. Senaste dagarna har jag mått psyksikt dåligt för att jag inte orkar eller kan göra allt jag brukar. Får ligga och slappa mycket och jag får panik!

Hoppas på att komma ur denna deppperiod, men är inte jätte hoppfull.. Varken foglossning eller sammandragningar lär ju bli bättre ju längre man kommer in i graviditeten.

Mitt ute i skogen vid denna lilla sjö fanns de lilla äventyrsställe som vi besökte. Allt uppbyggt av trä , linbanor som var 250 meter långa över sjön, klättarväggar och gungor ut över stup. Just idag hade jag velat va ogravid så jag hade kunnat vara med på fler av aktiviteterna.. Tävlingsmänniska som jag är =)


Gott!


Smootie är den nya favoriten här hemma bland mig o Ebba.
Nyttigt och bra. Slängde i lite banan, päron och vanlig naturell yogurth och blandade i lite kanel - Riktigt gott!

Dagen har vart skit, vart nära till tårar flera gånger för folk verkar missuppfatta allt jag säger.
Sammandragningar av minsta lilla och foglossning som heter duga, nej de finns bättre dagar.


Namnpanik!

Hösten är nog här för att stanna nu...
12 grader, regn och blåst.   Egentligen borde jag väl längta eftersom de innebär jag kommer närmare miraklet i magen? Men nej jag vill ha sommar lite till, kändes inte som jag hann njuta av den ordentligt eftersom jag jobbade hela sommarlovet.

Bebisen envisas att ligga kvar i säte, och han/hons  lilla rumpa trycker konstant på min blåsa vilket inneburit jag fått kånka ner för trapporna sisådär 4-5 gånger inatt. Sista gången gick jag dessutom in i bordet så jag har en hård bula på låret som värker. Börjar få panik över att bebisen fortfarande inte vänt sig med rumpan uppåt!

Namnförslag då? De är omöjligt att disskutera med min sambo för han gillar INGET.
Hoppas innerligt det blir en flicka för då har vi namnet något så när spikar - Tuva.
Pojknamn jag gillar är: Milo, Noah, Viggo,Hugo och sådanna.. Men Johan ratar dom totalt. Casper har han sagt kanske till men de känns inte helt rätt från min sida. Han sa ett namn igår, jag vet inte om han skämtade eller inte men -Vilgot. Kan inte bestämma mig för om jag faktiskt gillar det lite eller rent av hatar de, min första tanke var NEEJ men kan ändå inte släppa namnet helt.

Namnförslag till pojk? Korta, svenska och inte för gammalmodiga. Heeelp me!

Doktor-Ebba som numera tar hand om mig här hemma. Sprutor och lyssnar på hjärtat- Sötnöt!

30 veckor har gått fort.


Hur kan jag redan vara i vecka 30?
Ja okej jag förstår att nu kommer den jobbiga perioden och den kanske inte uppfattas som lika snabb, men tiden hittills har gått fort.
Första perioden gick sakta, för då spydde jag som en gris, men i de stora hela går de fort!

Söker fortfarande era gissningar. Flicka eller pojke?

Senaste barnmorskebesöket:
16kg +
140 i hjärtljud
SF mått 30 (i v 29)

Mitt blodtryck hade höjts men fortfarande inom det normala.


Första.

Första bebiskläderna är inhandlade. Herregud jag är inte ute i tid denna gång! Med Ebba köpte jag nog första i
v 14 och denna gång det första i v 30, lite skillnad.
Bodyn lär nog va stor i början dock, stor för att vara stlk 56 vilket byxorna är med. Måste inhandla endel i 50 med, Ebba drunknade nästan i 56 trots att hon va stor när hon föddes.

Nåväl, bebisens gaderob börjar fyllas på nu =)


Lördagen blev en hit!

Tycker jag tog vara på gårdagen ordentligt.
Trorts att det ösregnade och var alldeles svart på himmlen så kom vi ut och gjorde lite grejer.
Ebba fick dansat (som ni såg i förra inlägget), hon fick klappa kaniner, fiska fiskedam, träffat clowner och fått en ballong och även lyssnat på saga.
Gillar verkligen när de gör sånna små dagar för barnen, det är så uppskattat!

Trotsade regnet ännu en gång och gav oss ut i skogen för att leta lite guld. Kom hem med kantareller så det räckte till mig och Ebba att göra varmamackor iaf. Börjar bli tungt att gå och plocka nu och sammandragningarna kommer allt mer ofta.

Idag lämnar jag Ebba med hennes pappa och drar iväg till ett köpcentrum och försöker shoppa lite! Måste passa på och införskaffa lite till kommande bebis och lite till Ebbas höstgaderob - Ska bli riktigt trevligt.

Ta vara på sista lediga dagen nu, imorgon är de måndag igen =)


Rikskändisen.


Ebba klev glatt upp på scenen och var med och dansade loss innan hon drabbades av lite scenskräck.
Söta söta unge vad jag älskar dig!
(Ebba är hon i prickig tröja för er som inte känner oss så väl)


Rätt sak att lägga pengar på.

Helgen är äntligen här och jag ska verkligen passa på och njuta ordentligt.
Idag är det ett stort barnkalas i stan, hela kungsgatan är uppdelad för massa roligheter för barnen. Ponnyridning, hoppborg, sagostunder, pysselbord och dessutom ska det mesta av det vara gratis. Riktigt skoj att dom lägger ner lite pengar på just barnen!
Ebba lär vara i eld och lågor och jag ska göra det bästa för att vagga med i hennes takt.

Skönt att höra att fler kände igen sig ang städningen, jag önska bara man kunde skita i alla jäkla krav på sig och inte få ångest av att det faktiskt inte är perfekt.
Jag förstår inte hur folk hinner med och ha de där välstädade hemmen. Skulle jag hinna så skulle jag behöva typ några timmar i veckan barnfri och då innan jag gjort något annat så kroppen orkar.
Städerska hade inte suttit fel..

Det allra viktigaste är trots allt att denna lilla fröken mår bra:


Man vill så gärna vara perfekt!

Jag känner mig otillräcklig!
Jag är en tjej med energi som gillar att ha saker och göra, helt plötsligt säger kroppen stopp i form av foglossning, sammandragningar och extrem trötthet.
Jag vill orka hålla på precis som vanligt men börjar inse att det faktiskt inte går.

Varför har man sånna krav på sig? Jag vill så gärna ha ett riktigt bra välstädat hem, hinna hitta på mycket roligheter med Ebba och dessutom hinna med alla mina studier.
Nu är inte riktigt så fallet.. Golvet är smutsigt och disken fylls ständigt på trots att man diskar och jag somnade ifrån skolarbetet igår.

Bit ihop eller bryt ihop, men jag måste lära mig sänka kraven lite.. Frågan är bara hur?
Antar att fler mammor inte har de där perfekta välstädade hemmet, fast de är något de aldrig visar utåt...

En hall som behövs rensas och bäras ner mängder med grejer till källaren, ett stycke tvättkorg, sladdar som borde fås ordning på och en plats i köket det massa papper hamnar.

Gårdagens besök hos barnmorskan.

Jag verkligen älskar min barnmorska, hon är så himla förestående och bra.
Igår när vi återigen var där så visade de sig att bebisen låg med rumpan neråt (Hon kunde inte säga helt säkert men troligtvis) Det får mig lite nojig, samtidigt som hon sa att det behöver jag absolut inte oroa mig för eftersom de kan vända sig själva fram tills v36. Men man gämför med Ebba som låg med huvudet neråt från väldig tidig start.
16 tunga kilo upp! Vart ska detta sluta? Och jag tycker inte jag har blivit så himla stor förutom magen. Jag fattar faktiskt inte riktigt vart de där 16 kilorna har satt sig.

Lilla hjärtat slog på fint i 140 slag/ per minut idag.
Ebba stod förundrad vid sidan och tittade stort när hon lyssnade, sen hoppade hon upp på britsen och drog upp tröjan och bad henne lyssna på hennes mage med. Och som jag sa, förstående barnmorska så Ebba fick lyssna med. Gladaste ungen skriker - Mamma hör du min bebis?

Sött sött sött =)

Kaffedags, otroligt trött idag!


Vuxna människor som beter sig som barn.

Har fått massa påhopp de senaste dagarna och jag blir så less!
Att inte folk kan sköta sitt? Att istället för att bara ignorera de man inte gillar så ska man börja trycka ner en annan människa. Varför? Vad får man ut av de?
Jag vill påstå att jag kanske inte håller med alla mina vänner i allt de gör, hur de uppfostrar barn, väljer att spendera sina pengar på osv osv.
Men jag är smart nog att va tyst, för jag tycker att det är deras ensak.
Är inte de en självklarhet? Var och en sköter sitt och har du inget snällt att säga så säg inget alls.

Ska man behöva använda den gamla vanliga frasen : Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Vuxna människor som beter sig som barn, nej då tackar jag för mig!


Ny vecka.


Besöket på Borlänges lekplats.

Måndagmorgon!
Och JA tro de eller ej men vi kom i tid. För första gången typ av de gånger vi åkt så blev de att komma fram till den tid dom lovat.
Startar lektionerna på allvar dag, undra om min gravidhjärna hänger med i svängarna? För någ blir man lite mer blåst av att va gravid.

Ny data väntas att komma till mig idag, Johan hade nog hittat någon begagnad för ett bra pris som jag kan sitta vid. Att denna funkar än är ren tur.

Nåväl, dags för dusch, frukost och alla andra morgonrutiner innan jag drar iväg.

Ha en bra dag kära ni!


Dags att ta sig hemåt igen.

Dags att återigen sätta sig på tåget och rulla hemåt Västra Götaland och Alingsås igen.
Tåget går ca 12 och Ebba kommer inte hinna sova någon middag, hoppas hon tar sig en liten nap på tåget men tror mer på att humöret kommer svikta och att de där 5 timmarnas tågresa kommer kännas ännu längre.

Imorgon börjar skolan på allvar igen med riktiga lektioner osv, ser fram emot att komma igång samtidigt som jag faktiskt nästan börjar längta till bebisen kommer. Första gången jag känner längtan hittls och då har jag gått in i vecka 29 precis.
Funderar på att lägga en del av min lön på att göra ett 3D ultraljud, visst är de helt sjukt dyrt men man får en skymt av sin bebis och kan börja längta ännu mer.


Borlänge.

Dålig uppdatering men igår satt vi hela dagen på tåget som rullade uppåt Borlänge.
Och förseningar är väl självklart när vi pratar om SJ? Finns inte en enda gång som vi kommit i tid, så 1tim och 10 min sen. Finns inget som irriterar mig så som det, jag vet ju även att jag som person inte kan göra något åt det. Men fy fan va dåligt det är. Dom snackar att man ska åka tåg för miljön men ändå har dom svårt och hålla en enda tid!

Nåväl vi är framme och det regnar här fortfarande. Sitter med en kopp kaffe och väntar på att mammas sambo ska visa sig på tvn och skrapa hem storvinst i triss, både belopp och år =) Iofs skrapar han åt sin käre mor men ändå, spännande =)

Hoppas på en fortsatt trevlig helg här och att vi kommer hem överhuvudtaget imorgon.
Btw, min dator är helt sönder så vi ska snarast uppdatera oss med en ny (begagnad) bärbar dator, därför kan uppdateringen bli lite sisådär just nu.


28 veckor


Inga ord behövs väl?
Viktuppgången är dennsamma denna graviditet som förra, skillnaden är att jag va mindre när jag startade denna gången så vid detta laget är jag bara lite över min förra inskrivningsvikt.

Ni andra som haft fler barn, va de stor skillnad på första och andra barnet?


Nya rutiner.

Alltså jag är inte van vid att stiga upp såhär tidigt än.. Ebba vaknar dessutom massor under natten och inatt va hon uppe och kissade 3 gånger, ändå kissade hon ner sig så vi vid tre-tiden fick ta upp henne till vår säng. Okej olyckor händer ibland men de senaste har de varit mer med det. Kanske hon drömmer mycket?

Skola.. Ja alltså jag vänjer mig. Men jag vänjer aldrig vid att få höra ett tiotal gånger om hur tjock jag är. Ja nåväl, blir jag sur kommer jag med någon mot kommentar i stil med : Ja men jag har iaf en god anledning, vad är din?

Dags att stressa, nya rutiner att göra ordning både sig själv o Ebba innan man ska hoppa på bussen. Snuttan sover än så får väl gå och passa på och sminka mig i fred.


Äckligt som tusan!

Första skoldagen väntar idag, iofs bara ett litet välkommande sen hem igen. Men nu startar allvaret igen innan min mammaledighet går på i November och jag ser faktiskt fram emot de.
Få lite ordning på sina dagar, fler rutiner igen.

Mitt kök och badrum har invarderats av dessa jäkla bananflugor. De är så fruktansvärt äckligt, och jag vet inte hur fan jag ska bli av med dom.
Jag testade igår ställa lite vinäger blandat med diskmedel och vatten och några sattyg har drunknat, men de flesta är smartare än så.
Tips?
Jag försöker hålla ordning med disk och sånt men ibland blir de stående för jag har helt enkelt inte tid och ta det på direkten.

Esch nog om flugor, bjuder på en liten tjuvtitt på Ebbas rum. Vi är så nöjda =)


Det börjar kännas.

När man läser om graviditeten för vecka 28 och framåt så står det att det kan börja kännas psykiskt eller fysiskt påfrestande för många nu. Och det senaste dagarna har det börjat kännas. Foglossning som gör att jag inte kan gå längre sträckor (och jag är väldigt rörlig i vanliga fall) Sen är sömnen inte den bästa, sover oroligt och har halsbränna.
Hoppas att det stannar här, vill inte bli bitter och klaga =) Ska försöka se bortom detta och faktiskt göra de saker jag KAN göra utan att få ont.

För i slutändan är de värt de när man ännu en gång ska ha en sånhär liten människa hemma hos sig igen.
En människa man själv skapat som blir en alldeles egen liten individ.. Helt otroligt..

Ebba någon vecka gammal.


En av mina sista lediga dagar.


Vaknar upp till ett mörker och massor av regn och blåst.
Vill bara krypa ner i sängen igen och stanna där resten av dagen, dra ner alla rullgardiner och låtsas att det är natt och fortsätta sova.. MEN det går ju såklart inte, Ebba hon är pigg ändå.

Är bara ledig idag och imorgon innan skolan och dagis drar igång på allvar, så jag borde göra mitt bästa på att ta vara på ledigheten. Men vad gör man när regnet öser ner och man inte har en endaste jacka som passar numera?
Ett besök hos sjukgymnasten för att få övningar och bälte för de jag nästintill säkert vet är foglossning, vill ju inte det ska bli värre.

Godmorgon!


3-årstrotts?

En trött morsa med en stor kopp kaffe ihopp om att vakna till liv (som känns omöjligt idag)
Jobbade några extra timmar igår mellan 17-23 och sedan direkt hem i säng. Ebba därimot har vaknat endel inatt vilket resulterat i dålig sömn för min del. Ser fram emot att sova middag.

Ebba har kommit in i någon period där lyssna på mig är det sista hon gör. Ena stunden jätte duktig och pratar och lyssnar på allt. Men sedan vänder de och hon stänger av öronen totalt och springer som en tok. Ett exempel är ju när man går på stan och hon rusar in bland kläderna på sådanna där snurror och man knappt får ut henne, och när man väl får ut henne så rusar hon vidare ut i skyltfönstret.
Energi till tusen den här tösen, och min energi och min kropp är inte på topp för att leka jage i detta tillfälle.

Sötnosen har fått besöka frisören igen:


27 hela veckor.



Veckans update!

Växer så det knakar, får höra en himla massa tjat om hur stor jag är. Men men jag börjar vänja mig vid det.
Längtar som en tok till nästa tid hos barnmorskan den 24:e, man går så himla sällan med andra barnet om första graviditeten gick bra.

Att gå börjar bli svårt. Cykla funkar bra men så fort jag försöker ta mig en promenad så börjar fogarna värka. Ska jag ta mig nånstans så får jag cykla dit och gå när jag väl är på plats.

Fortfarande ingen aning om det är en pojke eller flicka som gömmer sig, ingen uppfattning alls.


Extra känslig idag.

Vilken dag!

Vi har hunnit med en del men samtidigt tycker jag det känns som om tiden stått helt stilla. Besökte fårhagen där både Ebba och Tilda fick springa av sig och göra av med energi i massor. Ett helt gäng får kom springande mot oss så vi fick klättra upp på ett nedfällt gammalt träd för att va helt säkra =) Tror iofs inte dom va arga utan bara nyfikna, vågade dock inte chansa.

Känns som om min kära dotter inte lyssnat ett skvatt på mig idag, och jag har kännt mig extra känslig och varit nära till tårar flera gånger.. Mina fogar blir inte bättre heller. Men men alla dagar kan man inte må tipp topp på.

Vi avslutar kvällen med hemköpt pizza och testar att Ebba ska sova i sitt egna rum för första gången ikväll - Håll tummarna att det går vägen.



Haha Tilda på språng!

En kärlek så stark.


Vet ni vad denna gullunge sa till mig igår precis innan hon somnat?
-Mamma du är min bästa kompis!

Alltså kan inte beskriva min kärlek till detta lilla underbara underverk. En kärlek som aldrig går att förklara utan man bara måste uppleva den själv till sina egna barn.
Tänk att vi ska ha ett till litet mirakel, och veckorna bara springer iväg. Innan jag vet ordet av är det la November.
Hur ska jag möjligtvis kunna älska en liten till lika mycket som jag älskar Ebba?


Festligheterna från helgen.


Helgens festligheter, bröllop och 100 års kalas.

Trött efter att ha vart ute ett par timmar, besökt lekplats och vart på stan med min fina mormor.
Fortfaranade inte fått tummen ur att  sätta upp tavlorna som ska upp i båda rummen men Johan fixar iaf med mörkläggningsgardin nu.
Undra om man ska satsa på att flytta ut Ebbas säng imorgon? Är rädd för ett fiasko, hon vaknar ju ett x antal gånger per natt o att springa ännu längre mitt i natten känns inte lockande.. Men vem vet, de kan ju gå hur bra som helst.


Fått gjort lite nytta.

En ofrivillig bloggpaus blev det efter helgens festligheter.
Min Pappa och hans sambo slog på stort och gifte sig på deras gemensamma 50års fest, många förvånade och överasskade miner. Själv hade jag vetat om det ett par veckor men fått lova att hålla tyst =)

Ebba har även hunnit med att sätta ett makrillben i halsen och fått ta en tripp till akuten. (Inte mer sån benig fisk på ett tag framöver) Dock tyckte hon besöket hos doktorn var riktigt spännande så för henne var de la en bra utflykt.

Har haft min finaste och bästa vän på besök sen i fredags och igår slog vi på stort och tog tag i ett projekt jag tänkt påbörja länge. Flyttade ner vardagsrummet och upp Ebbas rum. Detta innebär att Ebbas rum blir jätte stort men jämte vårat och vardagsrummet blir mindre men mysigt. En del kvar att fixa, såsom tavlor, inflytt av Ebbas säng och få ordning på alla sladdar som är i Ebbas rum. Men det kommer nog bli bra när det är klart. (När de nu blir)

Nu är jag tillbaka iaf =)

Vardagsrummet:


Laddar inför fest.

Försökte vila lite inför festen ikväll medans Ebba sov, tyvärr ringde jobbet och väckte mig och efter de vart de väldigt svårt att somna om.
Ska försöka mig på att steka lite makrill till lunch, och till det färskpotatis, riktigt gott!

Vilket väder, regnet öser ner och det är alldeles mörkt ute. Tur vi tog vara på de fina dagarna vi hade i veckan.
Dags för lunch, sen väntar fest ikväll ;)


Ebba: Får jag slicka skålen mamma?  (Jag trodde kanske hon kunde tänka sig att använda skeden, men icke hon tar allt väldigt ordagrant )

Fredag.


Sötaste lilla tjejen med korkskruvar.

Vi tog verkligen vara på vår dag igår, tillbringande den ett par timmar vid stranden för att sedan avsluta den med att grilla på kvällen med ett par vänner. Tur var väl det för idag är det grått och regnigt, och ska man tro på väderprognosen så ska det fortsätta så ett tag framöver.

Ner och ta sig en dusch tillsammans med Ebba och sedan duka fram en riktigt ordentlig frukost. Jag har alltid gillat frukost men nu vaknar jag på morgonen av att magen skriker - En viss liten bebis kanske behöver näring? ;)


Mirakel.

Ledig, hur underbart är inte det då?
Hoppas på att det vädret som är nu på morgonen håller i sig och att vi hittar på något riktigt roligt att göra.
Fattigare än nu har jag inte varit på länge så får hitta på massa gratis nöjen, hoppas fler än jag är rastlösa och är med på att göra något.

Bebisen lever loppan inne i magen och de är verkligen en underbar och häftig känsla att känna dessa små rörelser innifrån. Att se magen röra sig samtidigt som man känner att något vrider eller att någon sparkar innifrån, att bebisen faktiskt har sina rutiner även fast den ännu är i magen. Att de är vårat barn, Ebbas lillasyskon är svårt att förstå.. Ett mirakel minst sagt.


Det kan vända fort.

Alldeles nyss var vädret okej och Ebba satt o plaskade i poolen när jag kom hem från jobbet.
Nu sitter hon o huttrar i soffan framför tvn, vädret var inte riktigt på vår sida om man säger så..


Alldeles för dyrt för min plånbok.

Vaknar strax innan klockan fem av att Ebba har kissat ner sig och efter de kunde hon inte somna om. Så en riktigt trött och riktigt hungrig mamma sitter här och försöker samla energi till att gå ner och göra frukost.
Jobb idag med sen är jag ledig tills nästa vecka då jag gör mina sista inplanerade pass innan skolan drar igång, sommaren har faktiskt gått väldigt fort inte sant?

Sitter på nätet och suktar efter att beställa ordentliga vinterkläder till både mig och Ebba som faktiskt håller.
För Ebba blir de en didriksson detta året med men att beställa så himla dyra kläder till mig själv? Nja knappast.
Ett par hunter stövlar har jag velat köpa mig sen förra året och kan nog va bra och ha sen när fötterna svullnar ännu mer i slutet av graviditeten, nåväl vi får väl se i slutet av Augusti när både riktiga lönen och CSN pengarna dyker upp.


Första grejen är inhandlad.

Med Ebba i magen så började jag shoppa så mycket jag bara kunde typ på direkten. Nu är jag i v26 och har först nu köpt min första grej. Nämligen ett skötbord eftersom de gamla vi hade satt på ett badkar o vi inte har något badkar i detta huset.
Nu är de nästa som ska inhandlas billigt en begagnad syskonvagn och självklart en heldel kläder som passar både pojkar och flickor, hemma i lådorna finns nästan bara rosa klänningar ;)

Beganat skötbord, 550kr. -Fynda är grejer det!


Inte alls sugen på jobb i sommarvärmen.

Återigen en natt då Ebba är vaken i en lång period, ca 1,5-2 timmar och jag har ingen aning om varför.
Visst de är äckligt varmt uppe i sovrummet men de har de varit under hela sommaren. Så jag är jätte trött och självklart vankas jobb idag.
Vill inte alls jobba, solen skiner och himlen är alldeles blå. Jag vill va vid stranden och bada hela dagen med min familj, inte gå i 30 graders värme och putta rullstol.. Dessutom börjar mina fogar göra ont av längre promenader.

Nej jag längtar tills skolan börjar.
Hoppas de fina vädret håller i sig så jag kan få en heldag på stranden på torsdag när jag är ledig igen!


Sommrigt!


Stekande sommarvärme, bad i massor, barnskratt, god mat och fika + trevligt sällskap.
Nej jag klagar inte på dagen alls, och tror inte Ebba heller har något och säga till om.
Hoppas att sommaren fortsätter ett par veckor till så vi får njuta ordentligt, innan vi vet ordet av är långa mörka vintern här igen!


Lyxig start på Augusti!

Ebba slog till och gav sin mamma sovmorgon till klockan 07:45! Jag kan säga att under de år jag haft Ebba så har normal uppstigning skett vid ca 06-06:30, så en sån sovmorgon är guld värt!
Tassade upp och tog oss lite frukost och promenerade sedan till närmaste strand för ett morgon bad (Eller ja Ebba badade o jag satt o tittade).
Klarblå himmel och besök till min kusin står på schemat efter lunch, hoppas kunna hitta något ställe så även jag kan bada och plaska min varma kropp.

Ut och njut av sommaren!